Expatreizen; zwemlessen overal ter wereld!

De instructeurs van Heroes hebben jarenlange ervaring met het geven van zwemlessen in het buitenland bij expat gezinnen. Inmiddels hebben we op bijna elk continent al les gegeven en komen we geregeld terug bij de gezinnen. Van China tot India en van Spanje tot Chili. Wij zijn een van de weinige zwemscholen in Nederland die hiervoor een officiële licentie heeft van de Nederlandse Zwembond. En dat is niet zomaar……

In Nederland wordt erg veel waarde gehecht aan goede zwemlessen. Niet alleen veilig leren zwemmen, maar ook aan een goede techniek. Wij wonen tenslotte in een kikkerlandje met verhoudingsgewijs erg veel water. In het buitenland, als er al zwemles wordt gegeven, ligt vaak de nadruk op je hoofd boven water houden. Hoe je zwemt, maakt daar vaak niet veel uit.

De Nederlandse zwemlesmethode wordt dan ook wereldwijd geroemd. Heroes doet daar nog een schepje bovenop. Meer weten over de mogelijkheden?

Leren zwemmen in een aquarium?

Nee hoor! Het is de blauwe zee van Bonaire. Vol vissen en koraal. 6 Juli zijn we voor het eerst begonnen met een zwemweek op Bonaire. Het was een groot succes. Naast dat de kinderen hebben leren zwemmen hebben ze ook leren omgaan met golven,  stroming, van hoogte springen en een klein kwalletje zo nu en dan. Na 2 dagen in het zwembad gezwommen te hebben om er zeker van te zijn dat de vaardigheden voldoende waren voor de zee, gingen we aan de slag. Dapper genoeg om de zee te trotseren hebben we nog 4 dagen in de zee gezwommen. Vissen gezien, gesprongen van de 1 meter hoge pier, gedoken door het gat. Aan het einde van de zwemweek gingen de meiden er vandoor met hun A diploma. Gefeliciteerd! Hun conclusie aan het einde van de week: Het zwembad was super leuk, maar de zee nog veel leuker!  En de ouders? Die hebben genoeg kunnen duiken om weer een jaar vooruit te kunnen. Hopelijk tot volgend jaar!

Bent u ook geïnteresseerd naar een zwemweek op Bonaire of waar dan ook ter wereld?

Contactformulier