Heroes Zwemlessen

Bij Heroes zwemmen we in een zwemweek 6 dagen van 09.00 tot 13.00 uur, 24 uur zwemmen per week dus. Dat lijkt heel veel, maar het zal u verbazen hoe goed kinderen dat volhouden. Tijdens onze jarenlange ervaring hebben we maar zelden meegemaakt dat een kind dat niet volhield.

Eigenlijk is dat ook de oorsprong van ons bestaan; teveel ouders klaagden terecht over de betrekkelijke korte effectieve zwemtijd wat vaak leidde tot een traject van 1,5 jaar tot het eerste diploma. Keer op keer naar die veel te warme zwembaden op de meest ongunstige tijden, nog los van de kosten.

We durven zelfs te stellen dat wanneer u alles aan kosten en tijd bij elkaar optelt, u veel minder kwijt bent bij Heroes t.o.v. andere zwemscholen. In alle opzichten biedt Heroes dus uitkomst; plezier, resultaat en gemak voor het kind, gemak en besparing (in tijd en geld) voor u als ouder.

Zwemlessen in de vakantie

Wat is nu idealer dan het nuttige met het aangename combineren? Tijdens de schoolvakanties viert u met uw gezin lekker vakantie in het prachtige Delden, terwijl uw kind in de ochtend leert zwemmen. In de middag is er genoeg tijd om samen met uw kind nog leuke activiteiten te ondernemen. Voor ouders met een volle agenda is dit een uitkomst!

Voor de prijs hoeft u het zeker niet te laten; In Delden bieden wij u de beste deal in combinatie met een heerlijk verblijf in het Aparthotel. Wij werken niet met voorpretpakketten, extra kosten voor afzwemmen of inschrijfgeld. Daarentegen garanderen wij u kwaliteit en plezier voor een zeer scherp tarief.

Privé lessen

Onze instructeurs geven zowel in het binnenland als in het buitenland privé lessen op uw aanvraag. Het aantal kinderen kan variëren van 1 tot 4 kinderen per instructeur. Wanneer u de beschikking heeft over of kennis heeft van een geschikt zwembad in de buurt, dan kunnen we op elk gewenste locatie komen lesgeven, zelfs op uw vakantielocatie.

Er zal dan een programma op maat worden gemaakt, afhankelijk van het aantal kinderen, uw wensen / mogelijkheden en het niveau. Onze instructeurs zijn gewend en geschoold om met verschillende niveaus te werken binnen een groepje. Zodoende kan elk kind deelnemen welke voldoet aan de criteria om te kunnen starten met zwemmen.

De kosten voor zo’n privéaanvraag zijn erg afhankelijk van uw locatie, groepsgrootte en uw wensen / verwachtingen. Ook hier hanteert Heroes uiterst scherpe tarieven. Bel of mail ons gerust om een vrijblijvende offerte.

Expat zwemlessen

De instructeurs van Heroes hebben jarenlange ervaring met het geven van zwemlessen in het buitenland bij expat gezinnen. Inmiddels hebben we op bijna elk continent al les gegeven en komen we geregeld terug bij de gezinnen. Van China tot India en van Spanje tot Chili. Wij zijn een van de weinige zwemscholen in Nederland die hiervoor een officiële licentie heeft van de Nederlandse Zwembond. En dat is niet zomaar……

In Nederland wordt erg veel waarde gehecht aan goede zwemlessen. Niet alleen veilig leren zwemmen, maar ook aan een goede techniek. Wij wonen tenslotte in een kikkerlandje met verhoudingsgewijs erg veel water. In het buitenland, als er al zwemles wordt gegeven, ligt vaak de nadruk op je hoofd boven water houden. Hoe je zwemt, maakt daar vaak niet veel uit.

De Nederlandse zwemlesmethode wordt dan ook wereldwijd geroemd. Heroes doet daar nog een schepje bovenop.

Wilt u meer weten? Neem dan contact met ons op!

Contactformulier