Efficiënt, dus betaalbaar

Door onze kleinschaligheid en persoonlijke manier van werken hebben we gelukkig geen last van personeelskosten of dure overhead. Wij doen namelijk bijna alles zelf en zo efficiënt mogelijk! Naast dat we hierdoor de prijs heel betaalbaar kunnen houden voor een zo groot mogelijk aantal mensen, geloven wij niet in massale bedoelingen. Niet voor niets komen ouders al jaren persoonlijk bij ons terug. U zult verbaast zijn over de kwaliteit in combinatie met de prijs. Neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvend aanbod op maat welke vrijwel altijd goedkoper zal zijn dan andere zwemscholen of vergelijkbare aanbieders.

Zwemles in Delden
De prijs van de zwemweek bedraagt 450 euro per week (exclusief 6 % BTW).

Onze prijzen zijn makkelijk te berekenen

Bijvoorbeeld; Wanneer u een groepje kinderen kunt vormen van 5 kinderen, dan zal de prijs rond de 450 euro (ex 6 % BTW) zijn per kind voor een intensieve zwemweek van 6 dagen x 4 uur (24 uur effectieve zwemles).

Woont u in het buitenland dan telt u daarbij de kosten op voor de goedkoopste manier van reizen voor ons naar uw locatie en dat verdeeld u over de deelnemers.

Daarnaast komen er mogelijk kosten bij voor de huur van een zwembad en verblijf, mits deze niet (gratis) aanwezig is.

Degene die de reis vanuit het buitenland coördineert namens een groepje kinderen en / of zorgt voor gratis verblijf krijgt een behoorlijke korting voor uw kind.