Zwemles tijdens een vakantie in Delden

In Delden bieden wij u de beste deal in combinatie met een heerlijk verblijf in het Aparthotel. Wij werken niet met voorpretpakketten, extra kosten voor afzwemmen of inschrijfgeld*. Daarentegen garanderen wij u kwaliteit en plezier voor een zeer scherp tarief. Vergelijkt u het gerust met de tarieven van vergelijkbare aanbieders!

De prijs van de zwemweek bedraagt 450 euro per week. Dit is inclusief diplomazwemmen en exclusief (6 % BTW).

De prijs van het hotel is op te vragen bij het Aparthotel te Delden. Ze bieden een speciale aanbieding voor de zwemweek. De zwemweek en het verblijf in het hotel moeten los van elkaar geboekt worden.

De extra kosten voor de zwemlessen bij niet verblijven in het hotel is 100 euro per kind per week. Dit is voor het gebruik van het zwembad. Heroes moet deze bijdrage dan leveren aan het hotel. Deze kosten zullen door Heroes gefactureerd worden.

Agenda vakanties (data onder voorbehoud van Corona maatregelen)

2021

  • herfstvakantie: zaterdag 23 oktober tot en met vrijdag 29 oktober
  • kerstvakantie: zondag 2 januari tot en met vrijdag 7 januari

2022

  • voorjaarsvakantie: zaterdag 19 februari tot en met vrijdag 25 februari
  • voorjaarsvakantie: zaterdag 26 februari tot en met vrijdag 4 maart
  • meivakantie: zaterdag 30 april tot en met vrijdag 6 mei
  • De inschrijving is onder voorbehoud van Corona maatregelen. Wanneer een zwemweek geen doorgang kan vinden door Corona maatregelen, dan krijgt u uw lesgeld voor de zwemlessen volledig teruggestort.
  • Indien een zwemweek hierdoor geen doorgang kan vinden, zullen wij u direct informeren. Wij zullen met u dan een kijken naar een alternatieve datum. Uiteraard staat het u dan ook vrij om volledig af te zien van een alternatieve datum.
  • We hopen op uw begrip indien een zwemweek geen doorgang kan vinden, zelfs niet wanneer dit kort van te voren is. We zijn, net als velen, afhankelijk van de besluiten die genomen worden door de overheid.

De zwemweek in Delden ziet er als volgt uit:

Op de eerste dag verwachten we ouders en kinderen in badkleding in het zwembad. We leggen uit wat we van ouders en kinderen verwachten en gaan vervolgens met z’n allen opstarten in het water. Hierdoor kunnen we, in een voor de kinderen veilige setting, kijken naar hun niveau. Vervolgens vertrekken de ouders en starten we met leren. Zodra de leerkracht merkt dat de kinderen vermoeid raken wordt er een pauze ingelast. Na de pauze wordt er even gespeeld of een spelletje gedaan in het water om vervolgens weer verder te leren en oefenen. 4 uur later komen de ouders kort kijken naar wat er geleerd, worden leerlingvolgsystemen ingevuld en is de les voorbij.

De opvolgende dagen zullen ouders de kinderen afgeven in het zwembad en meteen vertrekken. Kinderen krijgen tijd om te spelen in het water tot het tijd is om te beginnen met de les. Dit zal weer afgewisseld worden met spelen, leren en pauze. Het aantal pauzes is afhankelijk van de conditie en concentratie van de kinderen. Na de tweede zwem dag zal er door iedereen met kleren aan gezwommen worden. Ongeacht het niveau van het kind.

Halverwege de zwemweek mogen de ouders een half uurtje komen kijken aan het einde van de les. Zo kunnen ze een kijkje nemen naar de vorderingen die er al gemaakt zijn. Aan het einde van de zwemweek is er een eindshow en eventueel diplomazwemmen voor de kinderen die dit kunnen behalen. En zal de leerkracht de ouders voorzien van huidige zwemniveau van het kind en eventueel oefeningen aanraden om dit niveau te behouden.

*  Verblijft u niet in het Aparthotel Delden, dan kunt u uiteraard wel de zwemlessen volgen. Het hotel vraagt dan een éénmalige vergoeding van EUR 50 per kind voor het gebruik van het zwembad.

Interesse in een zwemvakantie in Delden?

Contactformulier zwemweek delden